Metalli-, Kaivos- ja Rakennusteollisuuden Tekninen Tuonti- ja Tukkuliike

Raahen Pultista löydät kaikki erikoistyökalut mitä tarvitset vaativan teollisuuden tarpeisiin. Meiltä löydät muun muassa; sähkötyökalut, voimatyökalut ja momenttityökalut, akkutyökalut, porat, käsityökalut, hiomatarvikkeet ja kaiken muunkin teollisuuteen tarvittavat työtarvikkeet. Jos asut Raahessa, sinun ei tarvitse kauaa miettiä mistä hankkia laadukkaita työkaluja.

Kauppamme sijaitsee Raahessa, Suomen metalliteollisuuden sydämestä. Meidän strateginen sijaintimme takaa sinulle sen, että sinulle varmasti löytyy kaikki työkalut mitä tarvitsetkaan. Palvelemme teitä 24/7, jotta voit tilata kätevästi laadukkaita tuotteitamme suoraan työkohteeseen. Meidän jälleenmyyjämme ympäri Suomea varmistavat, että laadukkaat tuotteemme ovat myynnissä laajalla alueella.

Palvelut

Huolto

Tehtaan sertifioima huoltopalvelu Gedoren momenttivääntimille.

Kalibrointi

Gedoren tehtaan sertifioima kalibrointipalvelu momenttivääntimille.

Nostoapuvälineet

Tarjoamme myös nostoapuvälineiden tarkistus- ja leimauspalveluita.

bahco
dormer
gedore
knipex
panasonic tools
sumitomo
donges
guehring
kstools
pferd
tone
will
end
haitor
loctite
reyher_logo_2014_R_RGB
wiha
vogel
botniabolt
fein
haklift
mitutoyo logo
skydda
volkel
carl-stahl
fibroc
heller
mirka
sortimo
crc
logo_flex_sw_01
karnasch_proftools_original
optima batteries
straussco

Erikoistyökalut ja Työtarvikkeet Teollisuuden Tarpeisiin

Raahen Pultti toimittaa erikoistyökaluja tarpeisiinne yli kahdestakymmenestä eri maasta, jotta varmistamme sen, että kaikille löytyy tarvittavat työtarvikkeet. Asiakkaamme tarpeiden täyttäminen on tärkein tehtävämme.

Meidän hinta-laatu suhteemme on kilpailukykyinen ja toimitusaikamme ovat aina nopeita. Ammattimainen tiimimme koostuu alan eksperteistä, jotka tekevät kaikkensa jotta voimme varmistaa hyvän asiakaskokemuksen sekä toimitamme vain parasta laatua.

Me ymmärrämme kyllä, että maailmanlaajuiset teollisuustarpeet ovat vaativia ja juuri siksi meille on tärkeää, että tulemme asiakkaitamme vastaan heidän tarpeissaan.

Tuotevalikoimaamme kuuluu laaja-alainen kokoelma työtarvikkeita ja työkaluja joita asiakkaat pyytävät, yhteensä yli 21 000 erilaista tuotetta. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä kyllä on kaikki työkalut mitä ikinä tarvitsetkaan. Ota yhteyttä, niin erikoisautomme tulee luoksenne esittelemään vuoden työkalu-uutuudet.

TUOTTEEMME OVAT AINA MAAILMAN YKKÖSMERKKEJÄ!

Yhteydenottolomake

SOITA MEILLE!